Afgelopen zaterdag heeft er naast de ingang van de Plus Rechtuyt in Schoonhoven een promotieactie plaatsgevonden namens ‘t Huis van Noord.
Dit is, voor degene die ons nog niet kennen, het buurthuis van de wijk Noord in Schoonhoven waar we verschillende activiteiten aanbieden zoals het Repair Café, huiswerkbegeleiding, creatieve activiteiten, en nog veel meer.
Onze vrijwilligers spraken voorbijgangers aan met de vraag of zij onze stichting kenden en of zij er al eens geweest waren. Diegene die ons niet kenden kregen, als ze dat wilde, een informatiefolder mee om de gesprekspunten die we hadden besproken nog eens na te kunnen lezen. Ook konden we een bakje mooie violen meegeven, iets wat zeer gewaardeerd werd. Deze violen waren geschonken door de Plus Rechtuyt.
Hierbij nogmaals onze, en van de klanten hartelijke dank voor deze sponsoring. Het maakte de uitstraling zo vrolijk.
Het waren vooral fijne en interessante gesprekken die we hebben mogen voeren en onze bekendheid hopelijk hebben vergroot. Ook waren er enkele bereidt om zich als vrijwilliger aan te melden waar we uiteraard heel blij mee zijn.
Mocht u als lezer van dit bericht ook benieuwd zijn naar de bezigheden of zou u zich ook willen aanmelden als vrijwilliger dan kunt u informatie vinden op www.hethuisvannoord.nl