Een heerlijke dag.

Zaterdag 6-4-2019 was het weer zover, het maandelijkse Repair Café georganiseerd door Stichting ‘t Huis van Noord en Stichting SWOS in ‘t
Huis van Noord in de Meent.

Om 10.00 uur zaten alle vrijwilligers er klaar voor. De tafels stonden goed, het gereedschap lag klaar en de koffie en thee konden ingeschonken worden. Er hing een gezellige en gemoedelijke sfeer en al gauw kwamen de eerste mensen binnen voor een lekker bakkie en met een reparatie in de hand. Een hogedrukreiniger werd gebracht, deze lekte en werkte niet goed. Ook kwam een mevrouw met een lamp die plotseling niet meer aan wou gaan. Een houten bankje werd ook binnen gebracht, een fiets, een Senseo koffiezetapparaat, en een klok om zo maar een paar dingen te noemen. Ook was het weer erg druk met kledingreparaties en ander naaiwerk.
Sommige apparaten konden meteen gemaakt worden en voor sommige apparaten moesten wat onderdelen besteld worden. Een enkel apparaat was niet meer te maken. En voor we het wisten was het al 13.00 uur en zijn we begonnen met opruimen en zelfs toen kwam er nog iemand binnen met een keukenapparaat maar dit was teveel werk om nog te doen dus hebben we geadviseerd om de volgende keer terug te komen zodat we goed kunnen kijken of we het kunnen repareren.

Het was een super gezellige dag en alle vrijwilligers hebben nu al zin in de volgende keer!

Het volgende Repair Café is op 4 mei van 10:00 uur tot 13:00 uur in ‘t Huis van Noord, achteringang van de Meent.

Hou de website in de gaten en like onze facebookpagina zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

www.hethuisvannoord.nl

www.facebook.com/hethuisvannoord

 

Een houten bankje word stevig gelijmd

Arif is druk achter de naaimachine

Deze fiets had een remprobleem

Deze klok word nagekeken

Een hogedrukreiniger word gedemonteerd om te kijken wat er mis is